محل تبلیغات شما

دسرهای خوردنی های خوشمزه ای هستند که می توانید با مصرف آن در یک عصر در کنار خانواده و یا در مهمانی ها لذت ببرید. انواع مختلفی از دسر ها تهیه و مصرف می شوند که هر کدام طرفداران و علاقه مندان خودشان را دارند. در این میان دسر توت فرنگی یکی از آن دسته دسرهایی است که تقریبا می توان گفت همه علاقه مندان دسر، به آن علاقه دارند. مزه شیرین و رنگ بهاری آن کاملا مناسب مصرف در یک روز معتدل بهاری است. دسر توت فرنگی دستورهای تهیه متفاوتی دارد و می توان آن در انواع مختلفی تهیه کرد. می توانید دسر توت فرنگی را به شکل کیک های خوشمزه، اسموتی یا نوشیدنی های خنک، بستنی و یا دسر های ژله ای تهیه کنید. در این مقاله که به لطف مجله اینترنتی شیرینی تا تهیه شده است قصد داریم تا شما را با طرز تهیه یک دسر توت فرنگی لیوانی آسان آشنا کنیم که به کمک شیر و پودر ژلاتین حالتی ژله ای خواهد داشت و بسیار خوشزه خواهد بود. پس در ادامه با دستور تهیه این دسر توت فرنگی با ما همراه باشید.

طرز تهیه دسر توت فرنگی با روشی آسان

مواد لازم برای تهیه دسر توت فرنگی

توت فرنگی: 100 گرم 
شیر: 1.5 پیمانه
 نشاسته ی ذرت: 2 قاشق غذاخوری 
 شکر: 5 قاشق غذاخوری 
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
آب سرد: 4/1 پیمانه
رنگ قرمز خوراکی: در صورت تمایل

طرز تهیه دسر توت فرنگی 

•    ابتدا به سراغ

ژلاتین می رویم و پودر ژلاتین را به میزان آب سرد ذکر شده اضافه می کنیم. حالا برای اینکه ژلاتین در آب به خوبی حل شود باید آن را به روش بن ماری، به قدری حل کنیم که مایع شفاف و یکدستی ایجاد شود.

•    توت فرنگی ها را پس از قطعه قطعه کردن، به کمک مخلوط کن به پوره یک دستی تبدیل می کنیم.

•    نشاسته را به شیر اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را به این ترکیب اضافه می کنیم تا به خوبی حل شود.

•    وقتی مخلوط شیر به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم کمی خنک شود.

•    سپس پوره توت فرنگی و ژلاتینی که آماده کرده ایم را به مخلوط شیر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود.

مراحل تهیه دسر توت فرنگی



•    حال دسر توت فرنگی شما آماده است. کافی است آن را در ظرف مناسبی ریخته و اجازه دهید تا 4 ساعت در یخچال استراحت کند.

حالا می توانید پس از خنک شدن و پیدا کردن حالت ژله ای دسر، آن را مصرف کنید. فراموش نکنید که برای تزیین این دسر می توانید از قطعات توت فرنگی و سس های توت فرنگی استفاده کنید. همچنین می توانید از خامه قنادی برای قسمت رویی آن استفاده کرده و طعم خوشمزه تری به آن ببخشید. همچنین می توانید قطعات کوچک تر توت فرنگی را در مرحله ای که دسر را در ظرف می ریزید، به مایع اضافه کنید تا میانه دسر شما هم از قطعات توت فرنگی پر شود. امیدواریم این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید و با نظرات ارزشمند خود ما را در ادامه روند مقالات وبلاگ یاری کنید.

منبع:

طرز تهیه دسر توت فرنگی


مجله شیرینی تا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها